Kılıçarslan İlkokulu


Vizyon: Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Büyük Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimleri temelinde çağdaş ,laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için , sürekli öğrenilebilen bireyler yetiştirmek. Bireyleri heyecanlı ,dinamik ve uyumlu kılan ortamlar oluşturmak. Çağdaş bilimsel kurumlarla , sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak , öğrencilerin bilgi beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmeleri sağlamak. Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için Kılıçarslan İlkokulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.

Başarılar: 2009 YILI MASA TENİSİ ERKEKLER SİVAS İL BİRİNCİLİĞİ 2010 YILI MASA TENİSİ ERKEKLER SİVAS İL İKİNCİLİĞİ 2011 YILI MASA TENİSİ KIZLAR SİVAS İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2013 YILI ERKEKLER JUDO SİVAS İL BİRİNCİLİĞİ 2013 YILI KIZLAR JUDO SİVAS İL BİRİNCİLİĞİ

Saatler: Başlama: 08:30 Bitiş: 14:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0346 223 70 32

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sivaskilicarslan.meb.k12.tr

Adres - Yahya Bey Mh. Yahya Bey Cd. No 11 SİVAS

Öğretmen :14
Öğrenci :158
Derslik :10
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - SİVAS KALEARDI MAH.KILIÇARSLAN SOKAK NO:20 SİVAS TARİHİ ESER GÖKMEDRESE "NİN 100 METRE İLERİSİ.

Adres - Yahya Bey Mh. Yahya Bey Cd. No 11 SİVAS

Ulaşım OKULUMUZ SİVAS"IN MERKEZİNDEDİR.YÜRÜYEREK ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km MERKEZ